Begeleiding

Je kan bij mij oa terecht voor ondersteuning bij de opvoeding van je viervoeter. Dit kan gaan van het begeleiden in de keuze van je nieuwe familielid tot het ondersteunen in jullie dagelijkse bezigheden. Je hebt vragen of het loopt niet zoals je verwacht had? Je wilt je hond beter leren begrijpen? Samen kijken we naar hoe we jullie relatie kunnen verbeteren.

Misschien heb je voldoende aan 1 of 2 sessies met wat praktische tips en handvaten om je op weg te helpen? Mischien ben je eerder geïntereseerd in een aantal sessies waarin jij en je hond een betere band met elkaar kunnen krijgen? Het kan allemaal!

 

We gaan aan de slag met positieve beloningen en streven naar een maximaal welzijn voor jou en de hond. Alvorens we starten kunnen we vrijblijvend een kort telefonisch kennismakingsgesprek houden om af te toetsen wat jouw verwachtingen zijn en uit te leggen hoe ik te werk ga. 

 

Daarnaast ben ik ook erkend Klinisch Psychologe en kan je mij contacteren voor projectwerk. Zo heb ik bvb een samenwerking lopen voor de psychosociale ondersteuning van hulpverleners op risicomanifestaties.